Werken als freelancer

Werken als freelancer bij L&L Stage Service

Om onze klanten de beste service te garanderen zijn wij steeds op zoek naar gedreven technici. Heb jij een expertise in licht, geluid, video, transport… ? Neem dan een kijkje naar onze openstaande freelance-opdrachten hieronder. Zie je er niets bijstaan dat jou past? Contacteer crew@lustforlive.eu, want wij kunnen waarschijnlijk jouw hulp wel gebruiken.

De voordelen van werken als freelancer bij L&L Stage Service

  • We hebben een ‘samen uit, samen thuis’ mentaliteit.
  • We werken in een familiale sfeer.
  • Je werkt aan mooie projecten die bij op je palmares kunnen.
  • Je mag met equipment werken van de beste kwaliteit.
  • We geven je de kans om te specialiseren en jezelf op te leiden.
  • Uiteraard een goeie verloning naargelang de job.

Wij zoeken volgende freelancers

Lichttechnieker

Geluidstechnieker

LED technieker

Rigger

Chauffeur C/CE

Freelancer aan het woord

Rene Bruisten van INPUT getuigt

“Rigging is een afdeling apart in onze sector; eentje die bij L&L momenteel serieus uitgebreid wordt. In het verleden werkte ik al vaker voor L&L Stage Service als lichttechnieker of rigger. Opeens kreeg ik de vraag of ik geen vaste waarde wilde worden binnen de rigging afdeling. Een buitenkans waar ik uiteraard geen ‘neen’ tegen heb gezegd. 

Tijdens de lockdowns hebben we met L Stage Service ons voorbereid op wat zou komen, en daar zijn we nu helemaal klaar voor. Maar: dat kan ik als freelance rigger niet in m’n eentje. We zijn op zoek naar gecertificeerde en gemotiveerde riggers om letterlijk mee aan het touw te komen trekken op mooie live events, grote festivals en andere toffe jobs.”

Lees het volledige verhaal

Aan de slag als freelancer