• Sinds een aantal jaren is L&L de perfecte technische partner van Scala. Ondersteuning van tournees in binnen- en buitenland, lichtontwerp, realisatie decors, bouwen van flightcases, ... kwalitatief steeds 100% in orde! Stijn Kolacny - Scala
  • Zelfs in grote chaos en zonder repetitie zijn we er samen in geslaagd om een perfecte show neer te zetten. Jullie enorme flexibiliteit, gedrevenheid en team spirit worden enorm geapprecieerd! Sven Vanhemmens - The Event Pilots
  • Flexibility is the key! Thomas Boets - LDP
  • Voor ons is L&L Stage Service de one-stop-technical-shop om al onze wensen tot een goed én betaalbaar resultaat te brengen. We vinden het zeer prettig om steeds dezelfde contactpersoon te hebben die ‘onze’ taal spreekt en we vertrouwen hen dan ook met plezier onze volgende opdracht toe. Jan de Wieuw - JADA Events

Concerts and touring

L&L Stage Service opereert vanuit meerdere locaties in Europa, een enorme troef voor zowel eendagsconcerten als langdurigere tours. In onze rehearsal faciliteiten zorgen we dat het project artistiek-technisch volledig naar uw wensen verloopt.

Meer informatie

Theater

Ons expertisedomein strekt zich uit over grote spektakel musicals, woord-, dans- en muziektheater, culturele producties met de grote C evenals kleine theaterproducties. Wij begrijpen de specifieke vereisten voor elk van deze productievormen.

Meer informatie

Festivals

Decennia aan ervaring maken dat wij bijzonder goed kunnen inschatten wat uw festival nodig heeft en hoe we de productie vlekkeloos laten verlopen. Wij bieden u kwalitatief hoogstaande dienstverlening evenals een persoonlijke aanpak.

Meer informatie

Corporate

In corporate events is het key om te verbazen, te overtreffen, te excelleren. Geen idee is te vreemd, geen ambitie te groot met L&L Stage Service als uw technische partner.

Meer informatie

Public events

Een gecompliceerde technische opdracht of een massaspektakel te organiseren? Van ontwerp tot uitvoering staan onze ervaren technici aan uw zijde. Zij kunnen bijzonder accuraat inschatten hoe we uw ideeën best vorm geven en uitvoeren.

Meer informatie

TV and broadcast

De juiste kleurbalans, de juiste sfeer… Wij zorgen dat de technische uitwerking naadloos aansluit op uw ideeën en wensen. Wij ondersteunen uw projecten met de juiste licht-, geluid- en riggingapparatuur.

Meer informatie

Updates

Meer dan 20 jaar ervaring staat voor u klaar!

In een wereld van torenhoge eisen, deadlines en last minute changes is L&L Stage Service een baken van rust en comfort op audiovisueel vlak. Al zo’n 30 jaar zorgt L&L Stage Service mee voor unieke belevingen. Er worden voortdurend nieuwe extremen verkend en grenzen verlegd. Operationele excellentie en een persoonlijke aanpak zijn bij ons de norm. Wij bieden technisch hoogstaande oplossingen voor uw specifieke en creative wensen. Waar standaard audiovisuele dienstverlening eindigt, gaat L&L Stage Service verder. Bij ons vindt u niets minder dan het beste wat de sector te bieden heeft.

Bekijk onze referenties